Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Direct leverbaar
Gratis verzending vanaf €50,-
Bestel nu, ontvang morgen in huis
Tafelzoetstof
Zoetstof: erythritol
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
| Per 100g | Per portie: 8g | |||
| Energie (Kcal / kJ) | 0 Kcal | kJ | Kcal | kJ |
| Eiwitten (g) | 0 | |||
| Koolhydraten (g) | 100 | 8 | ||
| Waarvan suikers (g) | 0 | |||
| Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
| Waarvan polyolen (g) | 100 | 8 | ||
| Vetten (g) | 0 | |||
| Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0 | |||
| Vezels (g) | 0 | |||
| Zout (g) | 0 | |||
Als u met Sukrin gaat bakken kunt u als richtlijn 75 gram suiker is 100 gram Sukrin aanhouden (smaak is natuurlijk individueel). Als u voor het eerst Sukrin gebruikt adviseren wij u voor een goed resultaat niet meer dan circa 20% van het totaal aan ingrediënten door Sukrin te vervangen. Mocht u meer suiker willen vervangen, adviseren wij u Sukrin+ aan. Deeg dat moet rijzen (en dus gist bevat) reageert niet zoals dat met gewone suiker het geval is. Na het bakken is het eindresultaat wel nagenoeg hetzelfde.